• Diğer

Spor

Şampiyonluk oranları güncellendi!

Şampiyonluk oranları güncellendi! Süper Lig devi ezeli rakibine açık ara yapmaya başladı

Şampiyonluk oranları güncellendi!

29 Eylül 2023 16:50
-A

+A

 
 
Süper Lig'de 6. hafta ve erteleme maçlarının sona ermesinin ardından şampiyonluk oranları güncellendi. Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimaline verilen şans artarken sarı-lacivertlilerin oranı 2.40'tan 2.05'e düştü. Fenerbahçe'nin en yakın takipçisi Galatasaray'ın oranı ise 2.50'den 2.25'e indirildi. Şampiyonluk yolunda geriye düşen Beşiktaş'ın oranı ise 4.75'ten 8'e yükseltildi.
 
Süper Lig'de 6. hafta ve 3. haftanın erteleme maçlarının oynanmasının ardından Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti. Lider Fenerbahçe, en yakın takipçisi Galatasaray ile makası açtı.
 
FENERBAHÇE ARAYI AÇMAYA BAŞLADI
Şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe'nin oranı 2.40'tan 2.05'e düştü. Sarı-lacivertlilerin en yakın takipçisi Galatasaray'ın oranı ise 2.50'den 2.25'e indirildi.
 
BEŞİKTAŞ'IN UMUTLARI ERİYOR
Adana Demirspor karşısında 4 gollü bir mağlubiyet yaşayan Beşiktaş'ın oranı ise 4.75'ten 8'e yükseltildi ve siyah-beyazlıların şampiyonluğuna daha az olasılık verildi.
Facebook'ta paylaş butonu
Print

YORUMLAR

Facebook Yorumları
YORUM YAZ
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Fenerbahçe derbiyi kazandı!

Fenerbahçe derbiyi kazandı!

21:27 - 9 Aralık 2023

Türkiye, 2. torbada yer alacak

Türkiye, 2. torbada yer alacak

16:55 - 22 Kasım 2023

Tarih belli oldu

Tarih belli oldu

21:16 - 23 Ekim 2023

Ek iş arıyor

Ek iş arıyor

15:59 - 10 Ekim 2023

ÖNE ÇIKANLAR

ARŞİV

HAVA DURUMU

Günlük Gazeteler

Oku