• Diğer

Magazin

Orhan Gencebay tekneden düştü

Tekneden inerken düşen Orhan Gencebay hastanelik oldu

Orhan Gencebay tekneden düştü

15 Temmuz 2023 17:09
-A

+A

 
 
Usta sanatçı Orhan Gencebay, geçtiğimiz gün tekneden inerken dengesini kaybederek beton zemine düştü. Hastaneye kaldırılan ve vücudunda darbeye bağlı ezilmeleri bulunan Gencebay, yaptığı açıklamada "Önemli bir kazaydı, Allah korudu" dedi.
 
Önceki gün eşi Sevim Elif Emre ile Anadoluhisarı'ndaki bir restorana giden Orhan Gecebay, Baltalimanı'ndaki yalı dairesi evine mekanın teknesiyle gitti. Teknede inerken dengesini kaybeden Orhan Gencebay, beton zemine düşerek hastanelik oldu.
 
VÜCUDUNDA EZİLMELER VAR
Gazeteci Bilal Özcan'ın haberine göre, tekneden inerken sert bir şekilde betona düşen Gencebay, kalçası ve sırtını yere vurdu. Acılar içinde kıvranan 78 yaşındaki Gencebay, apar topar hastaneye kaldırıldı. Gencebay'ın vücudunda kırık ve çatlak olmadığı, darbeye bağlı çeşitli ezilmeler bulunduğu öğrenildi.
 
SAĞLIK DURUMU İYİ
Büyük bir tehlike atlatan Orhan Gencebay, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Durumunun iyi olduğunu belirten Gencebay, kazanın boyutuna dikkat çekerek "Çok şükür iyiyim. Öneli bir kazaydı, Allah korudu" şeklinde konuştu.
 
 
Facebook'ta paylaş butonu
Print

YORUMLAR

Facebook Yorumları
YORUM YAZ
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

21:25 - 29 Mayıs 2024

16 aydır kirasını ödemiyordu

16 aydır kirasını ödemiyordu

14:32 - 9 Şubat 2024

Shakira, itiraf etti

Shakira, itiraf etti

14:05 - 20 Kasım 2023

Plakaları tartışma yarattı

Plakaları tartışma yarattı

12:41 - 28 Ekim 2023

Işın Karaca, evlendi

Işın Karaca, evlendi

12:34 - 28 Ekim 2023

ÖNE ÇIKANLAR

ARŞİV

HAVA DURUMU

Günlük Gazeteler

Oku