• Diğer

Spor

Yeniden seçildi

73. FIFA Kongresi'ndeki başkanlık seçimine tek aday olarak giren mevcut başkan Gianni Infantino, yeniden FIFA başkanlığına seçildi. Seçimin ardından konuşma yapan Infantino, "Destekleriniz beni onurlandırdı ve duygulandırdı." ifadelerini kullandı.

Yeniden seçildi

16 Mart 2023 13:39
-A

+A

 
 
Ruanda'nın başkenti Kigali'de düzenlenen 73. FIFA Kongresi'ndeki başkanlık seçimine tek aday olarak giren 52 yaşındaki Infantino, 2027 yılına kadar FIFA Başkanlığı görevini yürütecek.
 
"HEPİNİZİ SEVİYORUM"
Seçimin ardından yaptığı kısa teşekkür konuşmasında, "FIFA Başkanı olmak inanılmaz bir onur, ayrıcalık ve aynı zamanda sorumluluk. Desteğiniz beni onurlandırdı ve duygulandırdı. Beni sevenlerin nefret edenlerden çok olduğunu biliyorum. Hepinizi seviyorum." ifadelerini kullandı.
 
TFF'DEN KUTLAMA MESAJI
TFF bir dönem daha FIFA başkanlığına seçilen Infantino için yayınladığı mesajda, "FIFA'nın Ruanda'nın başkenti Kigali'de yapılan 73. Olağan Kongresi'nde başkanlığa tekrar seçilen Gianni Infantino'yu kutlar, yeni görev döneminde başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.
 
 
Facebook'ta paylaş butonu
Print

YORUMLAR

Facebook Yorumları
YORUM YAZ
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

En fazla maça çıkan oldu

En fazla maça çıkan oldu

17:26 - 19 Mart 2023

Çılgın gol!

Çılgın gol!

17:16 - 19 Mart 2023

Yarı final eşleşmeleri

Yarı final eşleşmeleri

15:26 - 17 Mart 2023

Sil baştan!

Sil baştan!

12:20 - 17 Mart 2023

Bardakçı'ya 3 talip!

Bardakçı'ya 3 talip!

12:10 - 17 Mart 2023

İtalyan basını, iddia etti

İtalyan basını, iddia etti

13:33 - 16 Mart 2023

ÖNE ÇIKANLAR

ARŞİV

HAVA DURUMU

Günlük Gazeteler

Oku